logo-print
T (0186) 61 55 00

Nieuws

28 August 2019

Elke begraafplaats heeft zijn eigen achtergrond en daardoor een eigen karakter en uitstraling. Hierdoor zijn de wensen met betrekking tot de inrichting op iedere locatie ook anders.

Lees verder »
11 May 2018

Op begraafplaats De Wissel in Dronten is gekozen om voor een benodigde uitbreiding
13 stuks GIDAL-Grafkelderelementen 2-diep toe te passen. Ook de onderste elementen zijn zonder bodem geplaatst. 

Lees verder »
11 May 2018

Op begraafplaats Vredehof is te zien dat je met 22 stuks identieke Columbariumnissen van 45x45x45 cm in grijze beton, in combinatie met afsluitplaten van 37x37x2 cm in Jasberg graniet, toch een gevarieerde muur kunt maken.

Lees verder »
03 August 2018

Twee grafvelden op de begraafplaats Essenhof, die dateren uit 1829, zijn tot 2009 in gebruik geweest. Door te hoge grondwaterstanden konden er geen nieuwe graven meer worden uitgegeven echter na een intensieve renovatie en herinrichting is dit nu weer mogelijk. 

Lees verder »
06 January 2017

In Lisse, vlakbij De Keukenhof, is het nieuwe crematorium Duin & Bollenstreek geopend. Een project van tv-presentator en vastgoedmakelaar Harry Mens. De werkwijze in dit crematorium is vernieuwend: de nadruk komt te liggen op service en horeca en een persoonlijke benadering waarbij het gevoel van lopende bandwerk volledig wordt weggenomen. In het uitgestrekte gebouw tussen de bollenvelden kunnen wel twee uitvaarten tegelijk plaatsvinden. Giverbo werd benaderd vanwege zijn expertise in het bieden van maatwerkoplossingen.

Lees verder »
01 May 2015

De recentelijk prachtig gerenoveerde Rooms-Katholieke H.Sint-Laurentiuskerk in Stompwijk heeft nu ook een Columbariumwand.

Lees verder »
01 May 2015

Bij de herinrichting/uitbreiding van de begraafplaats te Sprang-Capelle was er behoefte om ook voor het plaatsen van urnen of het uitstrooien van as een mogelijkheid te bieden.

Lees verder »
20 October 2014

In Alblasserdam is voor de uitbreiding van de begraafplaats de keuze gevallen op de toepassing van GIDAL-Keldergraven van Giverbo.
 

Lees verder »
05 January 2013

In bouwteamverband heeft de gemeente met de beheerder, aannemer en ontwerper in samenwerking met Giverbo een technische oplossing uitgewerkt die in Europa zijn gelijke niet kent.

Lees verder »
03 May 2013

Op de begraafplaats in Boijl is gekozen voor de toepassing van de achtkantige Columbariumelementen.

Lees verder »
25 January 2012

Op de begraafplaats Valkenburg leverde Giverbo naast de GIDAL-Koopgraven en de Ossuarium/knekelput en ook de vorstvrije Waterkraan type GWZ 29.

Lees verder »